会员登录信息
您好,欢迎光临!   [请登录]   [免费注册]
网站标志
商品搜索
点评详情
发布于:2020-6-28 06:36:59  访问:3005 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
How To Choose Ormekur Til Kat
Killinger, geriatriske katte og dem med samtidige medicinske tilstande har brug for ekstra pleje. Hun havde været på udkig efter alternative behandlingsmetoder, fordi konsekvenserne af den medicinske \"skråstreg og teknik\" var efter hendes mening uacceptable. Behandlingen afhænger af diagnosen, men kan omfatte intravenøs væske - et drypp - for at korrigere dehydrering eller antibiotika, hvis der er mistanke om infektion. I tilfælde af en kat, der holdes i mørke, undtagen når folk kommer, kan det være frygteligt, hele tiden når lysene er tændt, mens de også forventer mad, vand og en ren kuldeboks. Det sker alt for ofte - på det tidspunkt, hvor en ejer indser, at sin kat er syg, er katten meget syg. Du skal give din kat tid til at lære dem at lege med legetøj og andre ting, som du har opbevaret til deres leg. Det kan være nødvendigt at du bringer dem ud af at skjule sig for at se, om de har katteinfluensa symptomer. Katte har brug for pleje ligesom mennesker, men da de ikke er i stand til at formidle deres følelser gennem ord, skal deres ejere være i stand til at identificere problemer gennem deres opførsel.
Husk, at URI kan overføres blandt katte. Mange har URI, når de kommer ind i husly, og infektionen spredes let blandt katte. Disse rør er gode smøremidler til katte, der lider af hårboller. Som de fleste dyr er katte heller ikke gode til at fortælle os, når noget er galt. Katte er ikke som menneskelige børn: de forstår ikke, at det, de gør, er forkert. Der er dog bekræftede tilfælde af, at katte bliver inficeret på grund af tæt kontakt med mennesker, der er inficeret med virussen, og flere store katte i Bronx Zoo har også testet positivt for virussen. Men der er også nye trusler - såsom voksende massefylde af mennesker, klimaændringer og øget landbrug i engang-vilde landskaber - der øger sandsynligheden for eksponering, tilføjede han. Selvom der ikke findes effektive antivirale behandlinger, kan antibakterielle medicin hjælpe din kat med at bekæmpe infektionen og forhindre komplikationer som lungebetændelse. Lad os først se på, hvad nøjagtigt katteinfluenza er: en øvre luftvejsinfektion, normalt med en viral årsag. Sløvhed. Da din kats system arbejder på at bekæmpe virus og sekundær infektion, bliver den meget træt.
Vær også opmærksom på din kats appetit på mad og vand. Lav appetit. Katte ønsker ofte ikke at spise eller drikke, når de har katteinfluenza. Lethargy kan være så alvorlig, at katten overhovedet ikke vil bevæge sig - ikke engang at bruge kuldeboksen. De fleste ridser Ormekur til kat katte fører ikke til kattefeber. Nogle katte lider af allergier, og de kan effektivt lide af en katteækvivalent med høfeber. Feber kan forværres ved dehydrering og lade influenza gå ubehandlet. Hæv aldrig din stemme eller bevæg dig for hurtigt, da dette kan sende din kat til en vanvid. Katteinfluenza forårsager en ophobning af slim, der udløser hoste og problemer med at trække vejret. Chlamydophila felis, også kendt som katteklamydia, og bordetella bronchiseptica, kendt som kennelhoste hos hunde, er bakterielle årsager til katteinfluenza. Det er vigtigt at kende symptomerne på katteinfluenza, så du kan søge en dyrlægs hjælp så hurtigt som muligt.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
Copyright ? 2009-2018 All Rights Reserved. 沈阳鑫琪科技有限公司管理系统 版权所有   辽ICP备18003172号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:13842023540 
联系地址:沈阳市滂江街86号(7-9)   邮政编码:110092